Mesajul directorului

Posted on
Bun venit pe site-ul Școlii Profesionale nr.3 din Chișinău

Meseriile din sfera construcțiilor devin tot mai populare în Republica Moldova. Acest fapt se datorează boom-ului imobiliar, progresului tehnologic și cererii sporite de cadre a muncitorilor calificați în domeniul construcției. O contribuție semnificativă la dezvoltarea sectorului respectiv o are și instituția noastră, care an de an formează sute de muncitori competitivi, flexibili, activi, capabili să se integreze cu succes în viața socio-economică a comunității.
Aici vreau să remarc că formarea unui muncitor calificat presupune parcurgerea câtorva etape a unui proces complex în care sunt antrenați toți actanții educaționali: cadrele didactice, agenții economici, partenerii de dezvoltare, părinții. Pentru a asigura calitatea și eficiența acestui proces, corpul profesoral al Școlii Profesionale nr.3 din Chișinău realizează următoarele activități: diagnoza potențialului, proiectul de dezvoltare, asistarea traseului și inserția profesională a elevilor și absolvenților instituției noastre. Iar absolvenții noștri au o rată de angajare înaltă, fiind solicitați și apreciați de către agenții economici datorită deținerii abilităților practice și a experienței acumulate pe parcursul desfășurării practicii în producție.
În această ordine de idei, vă invit stimați vizitatori ai paginii web a Școlii Profesionale nr.3 din Chișinău să efectuați o excursie virtuală prin instituția noastră, ca să ne cunoașteți mai bine, să urmăriți cum decurge procesul educațional, instruirea teoretică, instruirea practică și să vedeți care sunt realizările elevilor noștri.

Iar pentru viitorii beneficiari ai învățământului profesional tehnic secundar vin cu un mesaj aparte.
Dragi abiturienți, sunteți la o etapă în care orice decizie luată vă poate marca semnificativ viitorul profesional, perspectivele de dezvoltare și bunăstarea personală. Școala Profesională nr.3, din Chișinău vă oferă oportunitatea unei instruiri de calitate într-un mediu prietenos cu utilizarea celor mai noi echipamente și tehnologii în domeniul construcțiilor.
Vă invităm să descoperiți instituția noastră, să deveniți parte importantă a procesului educațional și să acumulați experințe unice și memorabile.
 

Cu respect,
Dorin Brînza, directorul Școlii Profesionale nr.3 din Chișinău