Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă te invită la un campionat caritabil

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă împreună cu Pretura sectorului Centru organizează un campionat de volei cu scop caritabil în acest context invităm organizațiile de tineret, consiliile elevilor și tinerii pasionați de sport să își facă o echipă și să participe.

Evenimentul se va desfășura în parcul Valea Morilor pe terenurile de volei de lângă plajă, în weekend 7-8 mai de la orele 10.00 la 18.00.

Pe fundal va fi muzica live și o atmosfera plăcută.Participanții vor fi apreciați cu premii din partea Preturii sectorului Centru și a altor parteneri!

Scopul nostru este de a consolida relațiile dintre structurile de tineret din municipiul Chișinău,de a promova modul sănătos de viață și cultura sportului. Și desigur să ajutăm niște copii care au nevoie de suportul nostru comun. Evenimentul va fi cu scop caritabil, toți banii colectați vor fi donați unei case de copii!

Echipele trebuie să fie formate din 6 jucători și 2 membri de rezervă iar taxa de participare este de 200 lei per echipă.

Pentru mai multe informații apelați 0 (60) 432435(Daniel Gudima)

Pentru a participa complectați vă rog formularul de mai joshttps://forms.gle/YE1v2XugKVTzdoMH7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *