Școala Profesională nr.3, gazda concursului “Cel mai bun maistru. Cea  dea II-a ediție a concursului

Cea  dea II-a ediție a concursului național“Cel mai bun maistru-instructor” la meseria electrogazosudor-montator s-a desfășurat la Școala Profesională nr.3, mun. Chișinău.

În perioada 23 -24 februarie 2017, 26 de maiștri – instructori din școlile profesionale din țară și-au testat cunoștințele și abilitățile la proba teoretică și practică.

Învingător al concursului a fost desemnat Valeriu Munteanu, maistru-instructor la ȘP nr.2 din Cahul, care și-a menținut titlu câștigat anul trecut. Toți participanții au fost apreciați cu diplome din partea Ministerului Educației, iar finaliștii au primit premii bănești din partea organizatorilor

Buna desfășurare a concursului a fost asigurată de directorul adjunct pentru instruire și producție Ursu Andrei, care a oferit întregul suportul administrativ participanților și organizatorilor concursului.

Un aport semnificativ în cadrul procesului de planificare a activităților realizate pe parcursul celor două zile de concurs a fost adus de cadrele didactice ale instituției gazdă,  Alexandru Rusu – șef secție practică și Dinu Cernobrovciuc – maistru instructor.

Concursul “Cel mai bun maistru-instructor” la meseria electrogazosudor-montator a fost organizat de Ministerul Educației cu sprijinul Proiectului-parteneriat de instruire a meşteşugarilor „Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rotenburg”.

Video: http://protv.md/stiri/actualitate/indemnanare-si-rapiditate-de-asta-au-avut-nevoie-zeci-de-sudori–1793271.html

2 Replies to “Școala Profesională nr.3, gazda concursului “Cel mai bun maistru. Cea  dea II-a ediție a concursului”

  1. maxim

    Buna ziua ma numesc maxim si vreau ca la anul viitor sa ma lipesc de scoala nr 3 puteti sami spuneti ce medie trebe sa ai in atestat

  2. SP3 Chișinău Post author

    Admiterea se efectuiază pe bază de concurs. Concursul se defășoară în baza actelor de studii privind absolvirea gimnaziului, a școlii medii de cultură generală, a liceului în ordinea descreșterii mediei de concurs (MC) calculată pînă la sutimi, constitută din media notelor la examenele de absolvire și media notelor generale la disciplinele de profil.
    De exemplu: Dacă la la un program de formare profesională tehnică secundară se vor înscrie 40 de candidați, înmatriculați vor fi maximum 30 de candidați în ordinea descreșterii mediei de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *