Valoarea unei țări sunt cetățenii, valoarea unei școli sunt ELEVII

Cu forțele proprii și cu eforturi comune poți crea un suport important pentru a forma un muncitor calificat/cetățean activ al Republicii Moldova. Doar muncind eficient în echipă, obținem rezultate incredibile. La fel de incredibil precum parteneriatul Școlii Profesionale nr.3, mun. Chișinău și compania DiTrade & Energy, care au semnat un fructuos contract. Investirea școlii și a companiei într-un obiectiv comun duce la îmbunătățirea productivității, la mai multă inovație și la o cultură puternică atât a companiei, cât și a instituției noastre.

 În conformitate cu acest contract, pe lângă faptul că fiecare elev care desfășoară practica în această firmă este remunerat, firma DiTrade & Energy, a asigurat instituția noastră cu utilajele necesare pentru programul de formare profesională Electrogazosudor-montator – Tăietor cu gaze și Electrician în construcții. Colaborarea și extinderea sunt principiile fundamentale ale inovației în Școala Profesională nr.3, mun. Chișinău, iar atunci când există o putere imensă, atunci când un grup de oameni cu interese comune se reunesc pentru a lucra împreună, cu siguranță, vor apărea rezultate scontate. 

Colectivul Școlii Profesionale nr.3, mun. Chișinău, grație devotamentului pedagogic, care se dedică pentru a asigura un viitor prosper elevilor, împreuna cu compania DiTrade & Energy creștem șansele pentru ca elevii să se bucure de mai multe oportunități în viitor.

Aducem sincere mulțumiri companiei DiTrade & Energy pentru colaborarea actuală și utilajele primite în dar.

Dorim partenerilor noștri succese și cât mai multe colaborări reușite, în prezent și viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *