Articole recente 2

A N U N Ț

Școala Profesională nr. 3, mun. Chișinău anunță concurs pentru agenții economici, pentru efectuarea  lucrărilor de instalare a sistemului antiincendiar în incinta căminului nr. 3.

Adresa: mun. Chișinău, bd Decebal nr. 70.

Tel: 022 551 097

Valoarea unei țări sunt cetățenii, valoarea unei școli sunt ELEVII

Cu forțele proprii și cu eforturi comune poți crea un suport important pentru a forma un muncitor calificat/cetățean activ al Republicii Moldova. Doar muncind eficient în echipă, obținem rezultate incredibile. La fel de incredibil precum parteneriatul Școlii Profesionale nr.3, mun. Chișinău și compania DiTrade & Energy, care au semnat un fructuos contract. Investirea școlii și a companiei într-un obiectiv comun duce la îmbunătățirea productivității, la mai multă inovație și la o cultură puternică atât a companiei, cât și a instituției noastre.

Anunț public!

”Administrația școlii profesionale nr.3, mun. Chișinău anunță concurs privind achiziționarea materialelor pentru instalarea sistemului de semnalizare antiincendiară pentru căminul nr. 3”
tel. 022551060

Ziua ușilor deschise

Consiliul Elevilor din Școala Profesională nr. 3, mun. Chișinău  au creat filmulețul ,,Excursie virtuală prin Școala Profesională nbr. 3, mun. Chișinău ,”oferind o șansă minunată să vedeți lăcașul sfânt care îl ghidează pentru un  viitor asigurat. Sperăm că veți simți spiritul Școlii Profesionale nr. 3, mun. Chișinău și veți descoperi o școala, are corespunde dorințelor și necesităților Dumneavoastră. Sperăm să deveniți parte a instituției noastre.

Târgul ideilor de afaceri Ediția II

Marți 22 decembrie în Școala Profesională nr. 3, mun. Chișinău a avut loc „Târgul ideilor de afaceri”. Inspirat de CEDA (asociație care sprijină reformele în educație, promovează antreprenoriatul, activitățile generatoare de venit ca temelie pentru formare profesională de calitate și educația pentru carieră, având drept țel formarea și valorificarea competențelor profesionale

Relansarea platformei educaționale cpda.si.md

Dragi elevi,

Ne bucurăm să vă anunțăm despre relansarea platforme educaționale online cpda.si.md!

Această platformă, la care am lucrat cu multă dedicare, este acum disponibilă pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți procesul de învățare și să vă conectați mai bine cu colegii și profesorii.

Concurs de scurt metraj

.

AVIZ Concurs

ŞCOALA PROFESIONALĂ NR.3, MUN. CHIŞINĂU

anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei:

Director adjunct pentru instruire şi educație (o unitate)

Hramul Școlii Profesionale nr. 3

.

Ziua Profesorului Felicitare Școala Profesională

Din cornul toamnei, darnic, în Școala Profesională nr.3, mun. Chișinău răsună…..felicitările adresate cadrelor didactice.

Frazele doldora de cuvinte calde, precum teiul în floare, nu se mai sfârșesc. Vin în fiece an, purtând acel simplu și sincer ”Mulțumesc, Profesori”.

Concurs pentru ocuparea funcţiei: Director adjunct pentru instruire şi producţie…

AVIZ ŞCOALA PROFESIONALĂ NR.3, MUN. CHIŞINĂU

anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei: Director adjunct pentru instruire şi producţie (o unitate)

Totalul activităților instructiv – educative ale semestrului I, anul de studii 2019-2020

.

Revelion – 2020

În ajunul sărbătorilor de iarnă, la 19 decembrie 2019, în Școala Profesională nr. 3 s-a desfășurat activitatea extracurriculară cu genericul: Revelion  – 2020”.

Scopul activității:  Promovarea tradițiilor și obiceiurilor sărbătorilor de iarnă.

Târgul Ideilor de Afaceri – primul pas în lansarea unei afaceri de succes

Astăzi 11 decembrie în Școala Profesională nr. 3, mun. Chișinău a avut loc ”Târgul ideilor de afaceri”. Inspirat de CEDA (asociație care sprijină reformele în educație, promovează antreprenoriatul, activitățile generatoare de venit ca temelie pentru formare profesională de calitate și educația pentru carieră, a dat start acestui superb concurs ”Târgul ideilor de afaceri” 

Managementul Calității în Educație

10 decembrie 2019, o zi dedicată Calității, în Școala Profesională nr. 3, a avut loc Training-ul:  „Școala Profesională nr. 3, mun. Chișinău este pentru Calitate în Educație” Participanții, elevii grupelor  EGS 11, ME 11, EGS 21 i-au avut în față pe trainerii:

Grumeza Galina, profesor limba și lit-ra română; șef de secție CEIAC;

Şcoala Profesională nr. 3 din Chişinău va instrui viitorii operatori de cazane pe biomasă

Un laborator modern destinat studenţilor noului curs educaţional „Operatori de cazane pe biomasă” a fost inaugurat astăzi la şcoala profesională nr. 3 din Chişinău. Echipamentul tehnic a fost achiziţionat din fonduri europene în cadrul Proiectului „Energie şi Biomasă”, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Vezi articolele anterioare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *