Construiește-ți viitorul cu noi – Admiterea 2023

Dragi Aspiranți,

În această perioadă importantă din viața voastră, instituția noastră vă oferă oportunitatea de a vă făuri viitorul, cu un potențial imens de dezvoltare a carierei în domeniul construcțiilor.

De ce anume noi?

Fiindcă într-o lume în continuă schimbare, unul dintre puținele lucruri care rămân constante este necesitatea de a construi și de a inova. Fie că este vorba de locuințe, spații comerciale, infrastructură sau proiecte de inginerie civilă, specialiștii în construcții sunt esențiali pentru societatea noastră. Industria construcțiilor este una dintre cele mai stabile și dinamice domenii de activitate.

Studiind în cadrul Școlii Profesionale nr. 3 din Chișinău, veți avea acces la programe de formare profesională adaptate nevoilor actuale ale pieței muncii. Facem tot posibilul să ne asigurăm că pregătirea dvs este în corespundere cu cerințele și tendințele din domeniu. De asemenea, oferim oportunități de a efectua stagii de practică în cadrul unor întreprinderi de top din domeniu.

Știm că învățarea nu este doar despre studiu, ci și despre dezvoltarea personală. De aceea, ne străduim să creăm un mediu în care să vă simțiți susținuți, încurajați și, mai presus de toate, să vă puteți dezvolta într-un mod armonios.

Alegând Școala Profesională nr.3 din Chișinău, nu doar că vă pregătiți pentru un viitor sigur, ci contribuiți la construcția unei societăți mai bune și mai rezistente. Fiecare clădire, fiecare pod, fiecare drum pe care îl construim aduce o îmbunătățire semnificativă în societatea noastră.

Echipa noastră vă așteaptă în perioada 17 iulie-12 august și 17 august -26 august 2023. Suntem convinși că, odată ce veți cunoaște mai bine ceea ce oferim, veți fi și mai încrezători în alegerea voastră.

Construiți-vă viitorul cu noi! Depune dosarul online: https://eadmitere.sime.md/

Cu respect,

Administrația Școlii Profesionale nr.3 din Chișinău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *