Elevii și cadrele didactice ale IP Școala Profesională nr. 3, în garda de onoare la sărbătorirea Zilei lucrătorului din construcții și a 30 de ani de parteneriat social

14 septembrie 2024: IP Școala Profesională nr. 3 din Chișinău, reprezentată de membrii administrației, cadre didactice și elevi, a participat la evenimentul festiv dedicat Zilei lucrătorului din construcții și aniversării a 30 de ani de parteneriat social în ramura construcțiilor, desfășurat la Palatul Republicii.

Atât elevii, cât și cadrele didactice au reprezentat cu demnitate meseriile din domeniul construcțiilor, fiind incluși în garda de onoare a evenimentului.

Suntem mândri să promovăm meseriile din domeniul construcțiilor și să contribuim la dezvoltarea acestui sector vital!

Careul dedicat Primului Sunet al anului de studii 2024-2025!

🔔📚 CAREUL SOLEMN dedicat Primului Sunet al anului de studii 2024-2025!

Cu mult entuziasm și bucurie, am sărbătorit începutul unui nou an școlar la Școala Profesională nr. 3 din Chișinău. Directorul Dorin Brînza a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, subliniind importanța efortului și dedicării în obținerea succesului.În cadrul evenimentului, au fost premiați și elevii care au obținut performanțe deosebite în concursul „Elevul Anului”, un exemplu de excelență pentru întreaga comunitate școlară.Împreună, pășim în noul an școlar cu încredere și determinare. Succes tuturor!

https://www.facebook.com/share/p/efDWHCSAWEe7e5FM/